Culinaire stadswandeling in het stadscentrum van Den Bosch
.
Home
Tour Gastronomique
Gastenboek
Online reserveren
Contact of meer informatie

Culinaire wandeling in de stad Den Bosch

Gastronomisch Den Bosch is een samenwerkingsverband tussen diverse restaurants in het stadshart van Den Bosch. Al deze restaurants hebben een passie voor de gastronomie en gebruiken duurzame ingrediënten bij de bereiding van hun culinaire gerechten.

Culinaire stadswandeling in het stadscentrum van Den Bosch
Met u eigen groep loopt u een historische stadswandeling door Den Bosch samen met een ervaren stadsgids. Deze 'Bosscholoog' verteld u alles over historie van Den Bosch. Tijdens de wandeling bezoekt u diverse restaurants waar een culinair gerecht aan u wordt geserveerd met een bijpassende wijn.

Heeft u een familiefeest, een personeelsuitje of een gezellige dag met een groep vrienden, de Culinaire wandeling is smaakvolle en gezellige middag 'samen'! Een stuk historie in combinatie met de gastronomie van deze mooie stad.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Of een persoonlijk voorstel. Neem dan contact met ons op via ons contactformulier (bellen kan uiteraard ook).

Nils Hendriks en Anne Engel

 
Gastronomisch Den Bosch | Nils Hendriks & Anne Engel | KVK: 67340326 | info@gastronomischdenbosch.nl .|.06 - 44 73 34 26