Home
Tour Gastronomique
Gastenboek
Online reserveren
Contact of meer informatie
Tour Gastronomique 's-Hertogenbosch

Een andere manier van uit eten gaan. Een ontspannen zakelijk diner, een personeelsuitje, familiereünie of gewoon een leuke zondagmiddag? Dan bent u hier aan het juiste adres.

U gaat met een stadsgids, (een echte Bosscholoog) de stad in, waarbij u alles te horen krijgt over de stad 's-Hertogenbosch, haar geschiedenis, gebouwen en bijzondere inwoners - en wat verder nog ter sprake komt... Ondertussen doet u drie gastronomische restaurants aan. Elk restaurant serveert een verfijnd gerecht met een passend glas wijn, in een menu-opbouw. U besluit met koffie en iets lekkers. Wat u echt niet lust, kunt u van te voren bij ons aangeven .

Voor groepen kan er ook een 'besloten tour' geboekt worden. Dan kunnen wij de tour 'op maat' voor u samenstellen. Te denken valt aan het in plannen van een vaartocht op de Binnendieze, torenbeklimmen, St Janbezoek, rondleiding Zwanenbroedershuis, wijnproeverij etc. Eens iets anders om met uw zakenrelaties, personeel, familie, vriendenclubje te doen.

Via de e-mail kunt u uw persoonlijke wensen doorgeven of een voorstel an ons voorleggen.

De kosten en mogelijkheden van een tour variëren en zijn per e-mail bij ons op te vragen.

Gastronomisch Den Bosch | Nils Hendriks & Anne Engel | KVK: 67340326 | info@gastronomischdenbosch.nl .|.06 - 44 73 34 26