Home
Tour Gastronomique
Gastenboek
Online reserveren
Contact of meer informatie
 
 
 
 
Gastronomisch Gastenboek
Heeft u ook een 'ervaring' met Gastronomisch Den Bosch? Mail deze door naar info@gastronomischdenbosch.nl, dan plaatsen wij deze op onze site.

Tour Gastronomique Den Bosch

De verwachtingen waren hoog gespannen, immers de top van de Bossche Restaurants zijn een samenwerkingsverband aangegaan, waarbij zij zich aan een breed publiek willen presenteren en laten zien en proeven wat de verschillende bedrijven zoal te bieden hebben.
Het kon niet anders dan dat, zeker ook voor de kenners, het niveau hoog moest zijn om aan de verwachtingen te voldoen.

Nou, ik moet u vertellen dat we in onze verwachtingen zeker niet teleurgesteld zijn, integendeel zelfs. Zonder helemaal in details te treden zal ik u vertellen hoe we genoten hebben. Gevieren werden we, samen met de andere deelnemers, met een kopje koffie ontvangen in het Zwanenbroedershuis.

Na een historische uitleg over het huis en gilde gingen we te voet onderweg naar de deelnemende restaurants, dit onder de bezielende leiding van een Bosscholoog ( stadsgids ).
Van en over het culturele- en historische erfgoed kregen we heel interessante details te zien en te horen. De route en de afwisseling die de Tour Gastronomique in z’n geheel bood hebben wij als heel prettig ervaren.

Het gebodene in de restaurants was geweldig! Ieder restaurants deed geweldig z’n best, dus
niet zo maar een gerechtje gereserveerd, nee, echt gerechten van een hoog niveau, zowel qua smaak als presentatie.

Dit, samen met de bediening, de sfeer, de inrichting, maakt dat de restaurants een stukje PR hebben afgegeven waar geen enkele recensie of advertentie tegenop kan.
Ik vergeet nog te vertellen dat de gerechten door de deelnemende restaurants, de Opera, Coquille, ’t Vervolg en ’t Misverstant, in menu vorm werden geserveerd.

Zeker niet onvermeld mag blijven de voortreffelijke- en mooie wijnen die geserveerd werden door de deelnemende wijnkoperijen.

Al met al een geweldige zondagmiddag, een aanbeveling en herhaling waard !

Met dankbare en culinaire groet, Ria, Bennie, Nelly en Peter


Tour GASTRONOMIQUE een aanrader!

Wij waren op zondag 4 oktober j.l. naar Den Bosch getogen om deel te nemen aan Tour Gastronomique, een combinatie van een stadswandeling, eten en drinken.

Het werd een afwisseling van wandelen kris kras door de stad vanwaar we langs de route zeer gastvrij werden ontvangen door vier toprestaurants.

De stadsgids die zeer boeiende verhalen vertelde van tal van gebouwen etc. afgewisseld door prachtige gedichten, vergezeld van een heerlijke zondagszon.

En dan nog in ieder restaurant een smaakvol kunstwerkje van een gerecht met bijpassende wijn, ja dan kun je niets anders zeggen dan een aanrader !

Jan en Hannie van Esch

Gastronomisch Den Bosch | Nils Hendriks & Anne Engel | KVK: 67340326 | info@gastronomischdenbosch.nl .|.06 - 44 73 34 26